Wintercursus: Leren duiken op Bonaire

In de winter is het volgen van een duikopleiding niet voor iedereen weggelegd. Na de trainingen in het zwembad moet je immers voor een PADI Open Water de buitenduiken in open water afronden. Maar het Nederlandse water is in de winter best wel koud. Hiervoor organiseert DiveForce jaarlijks de Wintercursus: Leren duiken op Bonaire. Zo haal je in 10 dagen je PADI Open Water brevet, je PADI Advanced brevet en een aantal PADI Specialties naar keuze zoals bijvoorbeeld Nitrox, Navigatie en Diepduiken. Je stelt uiteraard zelf je eigen duikopleidingspakket samen.

Uiteraard verzorgen we ook veel leuke funduiken. Het is toch een duikvakantie! Onze instructeurs kennen de duikstekken van Bonaire goed en zijn ook jouw gids onderwater. Heerlijk duiken met de schildpadden bij de Salt Pier en het wrak van de Hilma Hooker staan uiteraard op het programma. Met enig geluk spotten we nog een pijlstaartrog, manta of zeepaardje. Er zijn heel veel duikstekken waar je uit kan kiezen. Zie ook onze website Wintercursus: Leren duiken op Bonaire – DiveForce

Alles wordt voor je georganiseerd en je krijgt op Bonaire dezelfde instructeurs waar je in Nederland bij DiveForce les van hebt gehad. De reis, logies, autohuur en huur duikmateriaal op Bonaire wordt verzorgd door Eigen Wijze DuikReizen (EWDR) Leer duiken op Bonaire • DiveForce – EWDR . EWDR is een reisbureau uit Utrecht gespecialiseerd in het verzorgen van duikreizen waar DiveForce veel mee samenwerkt. In overleg met EWDR bepaal je de beste locatie voor jullie verblijf op Bonaire.

De reist staat gepand van maandag 5 februari tot donderdag 14 februari 2024.

Meld je voor 1 november 2023 aan voor de Wintercursus: Leren duiken op Bonaire zodat we voldoende tijd hebben voor het regelen van de vlucht en logies.

Duiken op Bonaire
Zeepaardjes