Zwembad proefduik (Discover Scuba Dive)

Heb je altijd al eens willen weten hoe het is om onder water adem te halen? Of denk je erover een duikcursus te gaan doen maar wil je eerst kijken of het wel iets voor je is? Dit kan je ontdekken tijdens de PADI Zwembad proefduik (Discover Scuba Dive).

Een proefduik begint met een korte theoriesessie. Aansluitend ga je een uur lang duiken in het zwembad. Tijdens deze duik maak je kennis met je duikuitrusting, het communiceren onder water en leer je de eerste duiktechnieken van de PADI Open Water cursus.

We zijn bijna het hele uur onder water. Naast enkele oefeningen is het vooral veel plezier hebben. We nemen bijvoorbeeld een frisbee mee. Ongemerkt oefen je dan meteen je drijfvermogen (buoyancy). Ervaar het onder water “ZEN” gevoel. Bijna gewichtloos rondzwemmen. Na een uur heb je een goed idee hoe het is om onder water te vertoeven.

De PADI Zwembad proefduik (Discover Scuba Dive) levert je géén duikbrevet op, maar wel een certificaat welke je een vrijstelling geeft voor de eerste zwembad les van de PADI Open Water cursus. Na je eerste duikervaring in het zwembad kan je ervoor kiezen om een introductieduik in het buitenwater te boeken.

Boek een proefduik met je vrienden of je familie! Het is een erg leuk en spannend middag vullend event met gegarandeerd veel lol en plezier.

We verzamelen op ons duikcentrum. De duik vindt plaats in ons vaste zwembad Merwestein in Nieuwegein.

Zwembad proefduik

Deelnamevereisten: 
Geen

Minimum leeftijd:
10 jaar

Aantal duiken: 
1x in het zwembad

Prijs: 
Zie prijslijst


« van 3 »