Proefduik

Tijdens een proefduik ervaar je hoe het is om echt te duiken. Het is een leuk en gezellig middagvullend event om te doen. Je krijgt een uitgebreide briefing en daarna ga je met een volledige duikuitrusting een uur lang onder water in het zwembad. Het is vooral veel plezier hebben en we oefenen een paar eerste basisvaardigheden.

Het is leuk om dit samen met je familie, vrienden of collega’s als activiteit te organiseren. Je kunt iemand ook een proefduik cadeau geven. Een proefduik kan ook met kinderen georganiseerd worden vanaf 8 jaar!

Als je nog nooit gedoken hebt beginnen we uiteraard in het zwembad. Als je enkele basisoefeningen in het zwembad goed geoefend hebt kan je er ook voor kiezen een buitenwater duik uit te proberen! Dit doen we bij de duikstek Zand Eiland 4 in Vinkeveen.

Zwembad-introductieduik

Proefduik zwembad

Heb je altijd al eens willen weten hoe het is om onder water adem te halen? Of denk je erover een duikcursus te gaan doen maar wil je eerst kijken of het wel iets voor je is? Dit kan je ontdekken tijdens de PADI Discover Scuba Dive (DSD of introductieduik).

Buitenwater-introductieduik

Proefduik buitenwater

Na een proefduik in het zwembad kan je ervoor kiezen om ook een echte buitenwaterduik te doen. In Nederland is onderwater veel te zien. Tijdens de proefduik in Vinkeveen zie je vissen, gras en afgezonken objecten zoals een bus, wipkippen en een ANWB-praatpaal.