Buitenwater Introductieduik

Na een proefduik in het zwembad kan je ervoor kiezen om ook een echte buitenwaterduik te doen. Je kan dan tot 12 meter diep ervaren hoe het is om in het buitenwater te duiken. Plan een Buitenwater Introductieduik.

In Nederland is onderwater veel te zien. Tijdens de Buitenwater Introductieduik zie je vissen, gras en afgezonken objecten zoals een bus, wipkippen en een ANWB-praatpaal. Het zicht is meestal rond de 5 meter. Dit is pas echt ervaren wat duiken is! Oog in oog met vissen, langs wrakken zwemmen en andere duikers tegenkomen. Deze proefduik in het open water wordt gegeven bij de duikstek Zand Eiland 4 in Vinkeveen.

Voor een proefduik in het buitenwater volg je eerst een proefduik in het zwembad. Een PADI instructeur leert je een aantal basistechnieken die je in het zwembad moet kunnen uitvoeren. De instructeur bepaalt of je er klaar voor bent om in buitenwater een proefduik te volgen.

Een proefduik is géén duikopleiding en mag alleen onder begeleiding en direct toezicht van een duikinstructeur gemaakt worden.

Buitenwater Introductieduik

Deelnamevereisten: 
Eerst een proefduik in het zwembad

Minimum leeftijd: 
10 jaar

Aantal duiken:
1x in het buitenwater

Prijs: 
Zie prijslijst


Onderstaande foto’s geven je een indruk van wat je zoal tegenkomt tijdens je introductieduik.

« van 2 »