Open Water Diver Cursus

Lijkt het je ook zo geweldig om tussen de vissen te zwemmen? Volg dan nu je Open Water Diver Cursus!

Met een PADI Open Water brevet mag je overal ter wereld een kijkje onder water nemen. Een bezit voor het leven bij alle mooie reizen die je nog gaat maken.

De basis van het duiken leren

Tijdens deze opleiding leer je de basisbeginselen van het duiken. De opleiding is opgebouwd uit een theoriegedeelte, 5 zwembadlessen en 4 buitenwaterduiken. Door middel van zelfstudie bereid je je voor op de theorielessen. Tijdens het theoriegedeelte worden de hoofdstukken samen doorgenomen, de herhalingsvragen besproken en je krijg je een theorie-examen. Tijdens de zwembadlessen leren we je de basisvaardigheden om je voor te bereiden op de buitenwaterlessen, waar we deze vaardigheden herhalen.

Bij deze opleiding is de duikuitrusting inbegrepen. Je hoeft geen eigen materiaal aan te schaffen al raden we de aanschaf van een goed passende duikbril, snorkel, schoenen en vinnen zeer aan. Deze komen tijdens vakanties altijd van pas en zijn een goede eerste investering voor jouw toekomstige duikuitrusting.

Je kan al vanaf 10 jaar starten met de Open Water Diver cursus. Onder de 15 jaar behaal je een junior brevet. Hieraan zitten een aantal restricties. 10- en 11-jarigen mogen naar een maximale diepte van 12 meter en moeten met een ouder/voogd of met een PADI professional duiken. 12- t/m 14-jarigen moeten altijd duiken met een volwassene. Vanaf 15 jaar behaal je het volwaardige Open Water brevet en wordt het junior brevet een volwaardig brevet. Je mag dan duiken tot een diepte van maximaal 18 meter.

Heb je haast en ga je binnenkort op vakantie naar een land met mooi warm blauw water? Volg dan onze vakantiecursus! Je doet de theorie en zwembadlessen in Nederland en we geven je een verwijsformulier mee dat je deze met succes hebt afgerond. Zo hoef je op je vakantiebestemming alleen nog de vier buitenduiken af te ronden en kan je binnen twee dagen na aankomst zelfstandig duiken.

Stuur ons een mailtje en we plannen samen jouw PADI Open Water opleiding.

Open Water Diver Cursus

Deelnamevereisten: 
Geen

Minimum leeftijd: 
10 jaar

Aantal duiken: 
5x in het zwembad en 4 x in het buitenwater

Prijs: 
Zie prijslijst