Fotogalerij

Fotogalerij PADI Proefduik

Deze serie foto’s geeft een impressie hoe een proefduik eruit ziet. Eerst wat oefenen en dan stap voor stap in het zwembad met een duikuitrusting rondzwemmen. Zie de foto’s van proefduikers en mensen die bezig zijn met oefeningen om hun PADI open water brevet te halen. Ook onze DiveForce duikclubleden gaan af en toe weer skills in het zwembad herhalen om up to date te blijven of om te snuffelen aan nieuwe duikkennis en -vaardigheden.

« van 3 »

Fotogalerij Duiken in Vinkeveen

Deze beelden geven je een idee hoe het er in de Vinkeveense plassen onder water uitziet. Vinkeveen is dichtbij en onder water is het zicht meestal goed. Je treft DiveForce daar regelmatig aan de waterkant voor een funduik of voor de duiklessen. Onder water vind je een o.a. autobus, meerdere scheepswrakken, een ANWB praatpaal en wipkippen. En natuurlijk veel kreeftjes en vissen zoals baarzen, snoekbaarzen en af en toe een snoek of een een paling. Bij mooi weer is het er altijd druk met recreanten boven water en duikers onder water.

« van 2 »

Uiteindelijk wil iedere duiker naar het mooie blauwe water tijdens een (duik)vakantie. Deze foto’s geven je een impressie van duiken in de rode zee en op de riffen in het caribisch gebied. Ga je op vakantie naar mooie riffen en duikstekken? Haal vooraf in Nederland je PADI duikbrevet! Dan kan je daar meteen de wereld onder water bewonderen. Van prachtinge tropische vissen tot een schildpad, een rog en een rifhaai.

Fotogalerij Duiken in blauw water

« van 5 »

Fotogalerij Duiken in Zeeland

Ook in Nederland is voor duikers veel moois zien. Zeeland in onderwater prachtig. Er zijn veel duikstekken vanaf de kant te bereiken. Of ga een dag of weekend met een schip mee. Die vaart je naar de mooiste duikstekken. Bijgaand enkele foto’s van duiken in de Grevelingen en de Oosterschelde.

« van 4 »