ReActivate (Opfriscursus)

Ben je een gebrevetteerde duiker en heb je al een tijdje niet meer gedoken? Ga je op vakantie en wil je daar weer het duiken oppakken? Dan is de PADI ReActivate (Opfriscursus) cursus iets voor jou!

Tijdens de PADI ReActivate (Opfriscursus) wordt de duiktheorie van de Open Water Diver cursus kort herhaald. Vervolgens ga je in het zwembad meerdere skills opfrissen. Weet je nog hoe je een duikset opbouwt? Hoe ging de buddycheck ook alweer? Ben je nog in staat om je masker te klaren of onder water af te doen en weer op te zetten? Je kan zelf aangeven wat je graag extra wilt oefenen.

Na het afronden van deze PADI ReActivate ben je weer helemaal vertrouwd met de duikuitrusting en duikvaardigheden zodat je weer zelfstandig en comfortabel kunt gaan duiken. Duikers die zowel de theoretische kennis als de watervaardigheden gevolgd hebben kunnen een vervangend brevet met vermelding van de ReActivated datum aanvragen. Zo kan je op vakantie bij de duikschool aantonen dat je weer helemaal up-to-date bent.

Het PADI ReActivate programma volgen zonder een nieuwe pas aan te vragen is goedkoper. We maken een aantekening in je logboek dat je de ReActivate gevolgd hebt. Je duikbrevet is en blijft gewoon geldig om zelfstandig te duiken. Zo kan je ook aantonen dat je jouw kennis weer hebt opgehaald bij een PADI duikschool.

Kijk ook eens naar onze duikclub lidmaatschappen! Je kan bijvoorbeeld een paar keer mee duiken in het buitenwater om je skills op peil te houden of om meer ervaring op te doen voor bijvoorbeeld een duikvakantie. We organiseren regelmatig clubduiken bij de duikstek Zand Eiland 4 in Vinkeveen. Er is altijd een ervaren buddy of instructeur aanwezig om mee te duiken.

ReActivate (Opfriscursus)

Deelnamevereisten: 
Open Water (en je hebt lang niet gedoken)

Minimum leeftijd: 
10 jaar

Aantal duiken: 
1x in het zwembad

Prijs: 
Zie prijslijst