PADI Cursussen

PADI (Professional Association of Diving Instructors) is wereldwijd met haar PADI cursussen de grootste en meest gerenommeerde duikorganisatie om te leren duiken. Of je nu in Australië of in Europa je eerste duikbrevet haalt, volgens de PADI-norm gebeurt dit overal op dezelfde manier. In Nederland leer je wel extra goed duiken. Het buitenwater in Nederland is wat kouder en het zicht is minder goed dan het blauwe water van veel mooie vakantiebestemmingen. Zo bereid je jezelf voor op moeilijkere duikomstandigheden ten opzichte van iemand die zijn brevet in blauw water gehaald heeft.


DiveForce verzorgt de volgende PADI basis of “core” cursussen om heel goed te leren duiken:

De missie van PADI

PADI wil wereldleider zijn in de didactische ontwikkeling van duikprofessionals en duikliefhebbers.

PADI ontleent haar bestaansrecht aan het ontwikkelen van lesprogramma’s die de publieke interesse in sportduiken en snorkelen wereldwijd aanwakkeren en vervullen.

De Slogan van PADI luidt: The Way the World Learns to Dive®

De missie van PADI is: We willen de wereld leren duiken.

PADI streeft ernaar om de meest gerespecteerde en succesvolle organisatie ter wereld te zijn voor het sportduiken en snorkelen.

PADI zet zich in voor uitstekende producten en diensten, de professionele groei en veiligheid van haar PADI-leden. Voor werknemers zorgen voor een gezonde concurrentie en partnerschap met de duikindustrie. Door het geven van cursussen en de mogelijkheden bieden voor allen die de onderwaterwereld van onze planeet op een veilige manier willen verkennen, beschermen, en ervan willen genieten.

Professional Association of Diving Instructors | PADI