Wil je PADI Rescue Diver worden?

Je duikt al een tijdje, je hebt je PADI Advanced brevet gehaald en je zou wel verder willen met je duikvaardigheden. Overweeg dan eens om de PADI Rescue cursus te volgen. Een leerzame cursus waarbij je niet alleen bezig bent met je eigen duikvaardigheden maar ook meer om je heen gaat kijken hoe anderen het doen. Je leert hoe te handelen in een noodsituatie. Bijvoorbeeld een duiker die oververmoeid geraakt is of een duiker die door een medisch incident niet verder kan duiken en snel in veilheid gebracht moet worden naar de kant waar hulpdiensten het overnemen.

De PADI Rescue cursus wordt door veel studenten gezien als een van de leukste PADI-duikopleidingen. Je oefent eerst in sessies nieuwe reddingsvaardigheden. Op de Scenario dag breng je dit in praktijk met twee situaties waar je bij een gesimuleerd noodgeval moet handelen. Doe je alles zelf? Wie kan je helpen met hulpverlenen? Neem je de leiding? Kijk hier voor meer informatie.

Er staat een PADI Rescue cursus gepland die op 6 juni start. Houd hiervoor donderdagavond 6 en 13 juni vrij voor het oefenen van de skills. De Scenariodag wordt op 4 juli gehouden.

Doe je ook mee?
Schrijf je in door een mailtje te sturen aan info@diveforce.nl