Wintercursus Leren duiken op Bonaire

Afgelopen jaar was de wintercursus leren op Bonaire een groot succes. Met 6 cursisten zijn we nadat we de theorie en de zwembadlessen in Nederland hadden afgrond naar Bonaire afgereisd. In 8 dagen hebben de studenten verschillende PADI-opleidingen gedaan zoals Open Water, Advanced, en enkele Specialties. 

Heerlijk weer, helderblauw water en mooi onderwaterleven. Eén dag was een bijzondere situatie qua weer. De wind kwam van de andere kant van eiland, iets dat zelden voorkomt. We konden die dag alleen aan de oostkant van het eiland duiken wat normaal gesproken niet kan door de hoge branding en stroming. Dit was een erg mooie en speciale duik!

Uiteraard hebben naast de opleidingsduiken meerdere funduiken gemaakt op de bekende duikstekken als de Salt Pier en de Hilma Hooker.

Volgend jaar staat er weer een Wintercursus leren duiken op Bonaire gepland. Je haalt in 8 dagen de basisbrevetten en je doet meerdere duiken om je duikervaring een mooie start te geven. We organiseren de reis weer samen met Eigen Wijze DuikReizen (EWDR). Zie voor meer informatie onze website Wintercursus Leren duiken op Bonaire

Kom een keer op een vrijdagmiddag langs om kennis te maken en we vertellen je meer over de Wintercursus Leren duiken op Bonaire.