Het duikseizoen is weer in volle gang

Het duikseizoen is weer in volle gang! Het buitenwater wordt weer warmer en de eerste buitenduiken met studenten en clubleden hebben al plaatsgevonden.

De planning voor onze opleidingen zit dit duikseizoen behoorlijk vol. Het is passen en meten om nieuwe aanvragen voor cursussen nog een plekje te geven. Dit is natuurlijk de keerzijde van kleine groepen en veel persoonlijke aandacht. Drie Divemasters in opleiding ronden hun opleiding dit jaar af. Kortom de Staff is weer leuk druk met het geven van allerlei PADI-duikopleidingen. Ook zie je de Staff regelmatig bij deĀ DiveForce clubduiken.

Onze Divemaster Susanne rondt binnenkort haar PADI Instructeursexamen af. Zij is dan PADI OWSI Instructeur en gaat bij DiveForce ook de duiklessen verzorgen.

We hebben onze voorraad duikmaterialen voor de studenten verder uitgebreid om meer groepjes van de juiste spullen en maten te voorzien. Het duikmateriaal en de compressor zijn weer geserviced en gekeurd. Kortom we zijn helemaal klaar voor een nieuw hoogseizoen met veel gezellige, leuke en leerzame duiken.

Kom op een vrijdagmiddag bij ons langs om je duikfles te vullen en of om even bij te kletsen. Je bent altijd van harte welkom onder het genot van een espresso, thee of een ander drankje.