Peak Performance Buoyancy Specialty (PPB)

Als duiker is het belangrijk om mooi neutraal uitgetrimd te zijn. Het is de essentie van het duiken. Volg daarom een Peak Performance Buoyancy Specialty (PPB) !

In het begin is neutraal uitgetrimd duiken lastig. Als je het eenmaal onder de knie hebt kan je zonder problemen door het water zweven. Voordeel is dat je op deze manier minder lucht verbruikt, meer van het onderwaterleven geniet en het koraal niet beschadigt.

Tijdens deze Peak Performance Buoyancy Specialty (PPB) leer je om goed uit te loden. Je stroomlijnt je duikuitrusting. Ook leer je om in horizontale en verticale positie te zweven en langzaam en gracieus door het water te bewegen.

Beschikken over een goed drijfvermogen maakt het vertoeven onder water makkelijker en een stuk relaxter. Je houding in het water ziet er professioneel uit. Hoe fijn is het om goed stil te kunnen hangen, en geen stof op te dwarrelen voor duikers om je heen. Het lijkt zo eenvoudig maar dit is het niet! Naast ervaring opdoen is het van belang om samen met een instructeur te bekijken hoe jij je drijfvermogen verbetert. Met hem bepaal je hoe je dit het beste kan verbeteren.

We oefenen deze Specialty bij de duikstek Zand Eiland 4 in Vinkeveen.

Peak Performance Buoyancy Specialty (PPB)

Deelnamevereisten: 
Open Water Diver of vergelijkbaar brevet

Minimumleeftijd: 
10 jaar

Aantal duiken: 
2 x in het buitenwater

Prijs: 
Zie prijslijst