Digital Underwater Photography Specialty

Je ziet veel duikers onderwater met camera’s in de weer. Soms met een eenvoudige kleine camera of een GoPro. Maar ook met veel grotere camera’s inclusief lampen en flitsers. Je leert veel betere foto’s te maken met een Digital Underwater Photography Specialty of DUP.

Onderwaterfotografie moet je echt leren. De meeste duikers die net een camera gekocht hebben zijn in eerste instantie veelal teleurgesteld bij het terugkijken van hun eerste zelfgemaakte foto’s. Uiteindelijk zal je zelf door ervaring wel ontdekken wat er beter kan. Maar tijdens deze Specialty leer je veel sneller hoe je onder water veel mooiere en betere foto’s maakt. We bekijken samen met jou de mogelijkheden van jouw camera. Wij gaan in op de composities en positionering. We bespreken het gebruik van extra licht, flitsers en filters. Er is ook veel aandacht voor het naderhand bewerken van je foto’s. We gebruiken hiervoor de meest gangbare software. We oefenen in het zwembad en bij de duikstek Zand Eiland 4 in Vinkeveen.

Onze instructeurs hebben heel veel ervaring met onderwaterfotografie. Zij maken zelf veel foto’s tijdens hun duikvakanties. Volg daarom een Digital Underwater Photography Specialty bij een instructeur met ervaring.

Digital Underwater Photography Specilaty

Deelnamevereisten: 
Snorkelaar of Open Water Diver of vergelijkbaar brevet

Minimumleeftijd: 
Geen minimum voor snorkelaars, 10 jaar voor persluchtduikers

Aantal duiken: 
2 x buitenwater (1e duik optioneel in het zwembad)

Prijs: 
Zie prijslijst