Divemaster opleiding

Divemaster worden is de eerste stap naar jouw professionele duik carrière! Word PADI professional en help mee met het geven van PADI opleidingen. De eerste stap tot PADI Pro is de Divemaster opleiding.

Tijdens de PADI Divemaster opleiding ga je nog dieper in op de duiktheorie. Ook leer je hoe je cursisten tijdens een opleiding op een gepaste manier kunt helpen met problemen. De skills die je tijdens de PADI Open Water, PADI Advanced en PADI Rescue cursus hebt gehad ga je opnieuw oefenen, maar nu op demonstratie niveau. Dit ga je trainen tijdens de verschillende zwembadsessies.

De theorie wordt behandeld in een aantal lesavonden voorafgaand aan de praktijksessies. Je leert hoe je iemand een opfriscursus (PADI ReActivate) geeft. Verder loop je mee met de opleidingen van DiveForce om ervaring op te doen. Ook maak je een onderwaterkaart en een noodhulpplan van een duik locatie in de buurt.

Als je je Divemaster brevet hebt gehaald kan je DSD leader (Discover Scuba Diver leader) worden. Je mag dan geheel zelfstandig een introductieduik in het zwembad geven. Hoe leuk kan het zijn om je vrienden of collega’s kennis te laten maken met duiken? Kortom, dit is een veelzijdige beroepsopleiding waarin je veel leert en vooral heel veel nieuwe (duik) bagage meekrijgt! Na het behalen van het PADI Divemaster brevet kan je wereldwijd aan het werk als PADI Divemaster! 

Wij adviseren pas aan deze opleiding te beginnen als je zelf zover bent om voor anderen te gaan zorgen onder water.

Divemaster opleiding

Deelnamevereisten: 
Advanced Open Water Diver en Rescue Diver

Minimumleeftijd: 
18 jaar

Aantal gelogde duiken bij aanvang: 
Minimaal 40

Aantal gelogde duiken bij brevettering: 
Minimaal 60

Prijs: 
Zie prijslijst