Joost Koetsier

Mijn naam is Joost Koetsier. Tijdens een vakantie op Curaçao en Bonaire zag ik tijdens het snorkelen andere duikers. Het was zo mooi onder water en er was zoveel te zien! Terug in Nederland heb ik met mijn vriendin, na een proefduik, de PADI Open Water cursus gevolgd en daarna meteen weer een vakantie naar Bonaire geboekt. Sindsdien ben ik duikfanaat.

Na het behalen van mijn PADI instructeursexamen heb ik eerst bij verschillende duikscholen lesgegeven. Vervolgens heb ik een eigen duikschool opgericht: DiveForce. Duiken moet leuk zijn en dit doe ik met veel persoonlijke aandacht en in een tempo dat bij de cursist past. We willen uitdrukkelijk geen “duikfabriek” zijn. We nemen uitgebreid de tijd om het jou te leren. Het is zo leuk om nu anderen enthousiast te maken voor het duiken!

Ik duik sinds 2010 en in het dagelijks leven ben ik financieel specialist en geef ik als ZZP’er bedrijfsvoering advies en -trainingen voor voornamelijk de kinderopvangsector. Daarnaast geef ik nog spinninglessen op een sportschool.

Joost Koetsier